BEN ASHAARI

Thursday, December 6, 2007

BLOG OF THE MONTH AWARD......BIOR BETULL!!

Terima kasih laaa pada "Kak Jun" dan "Kak Chik" yang vouge lagi anggun kerana sudi hadiah kan pakcik award nie...ohh lihat lah dunia!!!...ahakss.....geli aku!!...Dengan ini pakcik pun nak juga meng"award"kan benda ni pada...jeng..jeng..jenggg...calon2nya ialah:-
  1. Kak Hani
  2. Kak Rozzie
  3. Chef Man
  4. Kak Nis (mak daro)
  5. Noreen UK

7 comments:

Rozie said...

lorrr...award ler pulokkk!!! ceh...ceh...ceh...!!! mana ler layak akak ni nk berdiri sama tinggi ngan otai2 masak dlm blogspot ni...(rendah diri ni...)
anyway sbb mat dah 'paksa' so akak pun'terpaksa' ler terima award ni dengan ucapan terima kasih kepada keluarga, sahabat handai...bla...bla...bla...
(berangan jadi artis ni) kehkehkehkeh

Mat Gebu said...

Sama2...bestnya orang pindah rumah baru..nanti boleh gardening kan....itu lagi best!!

princessharyati said...

bila nak tunjuk garden pakcik mat lak..

Mat Gebu said...

I mana ada garden....roti gardenia ada laaa...hehehe

MyPeriukBelanga said...

mak aii bodiri bolu tiak den nmpok namo makdaro topampang kat cini nasib baik laa jatoh nomor ompat kalu idak bosopai sontel den yg baru den gentel2kan ni haaa.....peraso sweet sour laeii!!

mekaceh yo matt susah2 jo...sekali laeii TIMAKASEYYYYYY *peace chap sentil*

Hani said...

Mat, terimakasih tak terhingga atas penghormatan yang diberi. tapi akak rasa Mat kena delete la my name tu.... gue punya blog tengah demam macam tuan dia jugak. mana boleh jadi "blog of the month" klu "worst blog of the month" mmg patut dapat ler... apa kata Mat bagi dulu kat orang lain. rasa cam tak layak terima jer.... huhuhu

Mat Gebu said...

kak hani..dia tak kata pun blog of the month, for what month..jadi apa ada hal..angkut bawak balik rumah sudah laa kak...